2018 - RC Truckers Limburg

Ga naar de inhoud
Show 25-11-2018

Vandaag was weer een gezellige modelbouwtruckersdag met veel rijdende gasten. Hieronder de foto's van deze dag.
Show 21-10-2018

Vandaag was een dag zoals we nog niet hebben mogen beleven. Bijna ieder lid was aanwezig. We zaten net onder de tien gastrijders. Bezoekers bleven komen. Je merkte dat iedereen zich amuseerde. En als klap op de vuurpijl hebben we nog diverse rijders als lid mogen noteren. We hopen ook de volgende keer weer net zoveel belangstelling te mogen ontvangen.
Show 23-09-2018

Vandaag was een sombere dag qua weersomstandigheden. Buiten was het guur en koud. Binnen was het behaaglijk en gezellig. Van "RC On Tour" waren 2 personen aanwezig die met hun vrachtauto's op de baan meereden. Het was geweldig om idee├źn uit te wisselen.
Show 26-08-2018

's Morgenvroeg om 10:00uur begonnen we met het opstellen in een mooie winkelhaak vorm. Dit was de plek die we ter beschikking hadden. Even na twaalven startte de eerste auto's, maar tegelijk liepen de belangstellenden binnen. Tot vijf uur in de middag bleven mensen naar het parcours komen kijken. Ook na afloop mogen we ons weer gelukkig prijzen met twee nieuwe leden.Welkom, en dat jullie een leuke en ontspannen tijd bij ons mee maken.
Show 29-07-2018

's Morgenvroeg om 09:00uur begonnen we met het opstellen van zoveel mogelijke attributen. De vraag aan iedereen die niet op vakantie ging en aanwezig kon zijn, was om zoveel als mogelijk spullen mee te brengen die opgesteld konden worden op de baan. Dit is duidelijk in de foto's te zien. De baan zag er geweldig uit. Na 13:00 uur begonnen de gasten binnen te komen. Hier waren ook diverse modelbouw truck chauffeurs van de modelbouwclub "Inter Limburg" uit Riemst aanwezig. Zij toonden veel belangstelling voor onze club. Om 17:00uur begonnen we met het inpakken van alle apparatuur en het schoonmaken van de vloer.
Show 27-05-2018

Show 25-02-2018

Terug naar de inhoud